Voor alle foto’s bekijk ons fotoalbum!

– Ochtend: We krijgen onze orders van de keizer: Er komt iemand langs met een paard, die geeft ons een kistje/scroll waar de missie en locatie van de legerbasis nog een keer op staan. We vertrekken naar Rhenen.

– Middag: Als we aangekomen zijn, dan gaan we ons kamp inrichten: Wachttoren, forum, trainingsbaan, aquaduct.

– ’s Avonds: Kennismakingsspel met de leiding.

Zondag:

– Ochtend: Aandacht, kaarten, knutsel
– Middag: Werken aan wapenuitrusting en het kampterrein: Schilden.
– Avond: Bordspel

– Ochtend: We vinden ‘s ochtends een geheimzinnig pakket met een uitdaging van een Gallische dorp. Ze weten dat we hier zijn! Ze volgen alleen de koning omdat hij geheimzinniger is dan hij. Ze zijn zo geheimzinnig, dus ze laten hun gezichten niet aan ons zien. Maar als wij bewijzen dat wij geheimzinniger zijn willen ze wel onze vrienden zijn. We gaan geheime codes oplossen (routes lopen).

– Middag: Hike. We lopen de routes en worden stiekem geobserveerd in het bos. De stam heeft gezien dat we geheimzinnig zijn, dus we zijn nu vrienden geworden met het dorpje. We krijgen stuk 1 van het schild.

– Avond: We kijken een documentaire die is opgenomen door een infiltrant. Deze documentaire is gemaakt in opdracht van Caesar, want hij heeft een vragenlijst opgestuurd met wat vragen over de Gallische leefstijl.

‘s Ochtends worden we bezocht door het stamhoofd van een omliggend.  We bouwen voor hem de 4 grote Romeinse werken: zoals een aquaduct en Thermen. Het stamhoofd is onder de indruk en geeft ons stuk 2 van het schild.

 

‘s Ochtends komt nog een stamhoofd naar ons toe. Hij zegt dat zijn dorp ons best in elkaar wil slaan, maar dat ze ons een kans geven om ons aan hen te bewijzen. Zijn dorp kampt namelijk met een groot mysterie die ze al lang met zich meedragen. Zelf Galbatorix heeft het nog niet op kunnen lossen. Als wij het wel oplossen, dan worden ze onze vrienden.

Mysterie van het dorp is opgelost, we krijgen het derde deel van het schild, dus we weten nu de locatie van Galbatorix.
We moeten stevig eten en eer behalen voor de keizer. We zijn dan wel op oorlogspad, maar de olympische spelen kunnen we niet negeren, dus daar gaan we maar mee bezig.

– Avond: We gaan de 1 op 1 strijd aan. We winnen maar worden verraden (Taba en Raksha vechten met Galbatorix mee). We butsen ze met een slimme manier in elkaar. Overwinningsfeest bij kampvuur & laatste kraal van Julius Caesar hemzelf!

Zoals altijd opruimen, zwemmen en de bonte avond!