Voor alle foto’s bekijk dan ons fotoalbum

Op zaterdag verzamelen alle avonturiers omdat we de schat van Mister X mogen opzoeken! We hebben afgelopen intro dag bewezen dat we dit aankonden! De butler van Mister X komt aan en geeft een brief van Mister x en een kaart naar de locatie. In de avond deden we een voorstelspel waarbij het GAC (Gentleman’s association club) team naar voren komt!

Zondag middag hebben we kennis met elkaar gedeeld. We zijn allemaal lid van de GAC en daarom willen we alles van elkaar weten! In de avond hebben we de eerste brief naar Mister X gestuurd. In deze brief stond ongeveer iets van: ”We zijn veilig aangekomen en ready voor de volgende stap”.

We ontvangen een brief van Mister X. De volgende stap is het verkennen van 4 punten die voor de schat wellicht wel interessant zijn. In de hike waren 2 posten niet relevant, 1 post wel interessant voor de schat en 1 post liet zien dat de WAC (Woman’s association club) ons voor was. In de avond schrijven we weer een brief naar Mister X. In deze brief beschrijven wij de punten die we verkend hebben (voor ons nog allemaal relevante punten) en vragen we of hij het logo van de WAC herkent.

In de ochtend krijgen wij weer een brief van Mister X welke vertelt dat hij het WAC-logo niet herkent. Hij stuurt ons door een hint van de hike naar het Paleis Groeneveld. Bij het paleis Groeneveld liggen Fabricé eieren. 1 van die eieren bevat de volgende hint voor de schat. We komen aan bij het paleis en gaan opzoek naar de eieren. We vinden de eieren en ontdekken dat ze nep zijn. We gaan ze ruilen voor meerwaarde in het dorp. In het dorp vinden we een pamflet van de WAC die laat zien dat ze opzoek zijn naar de schat! In de avond sturen we een brief over onze bevindingen en vragen we nogmaals of Mister X niks van de WAC weet.

We ontvangen vroeg een brief van Mister X die kortaf zegt dat hij de WAC echt niet kent, en dat we ons geen zorgen moeten maken over die club. We vertrouwen het voor geen meter en bellen het nummer dat op het pamflet staat. De WAC loopt ons namelijk 1 stap voor en dat willen we tegen gaan. We zeggen tegen de WAC dat we tips voor ze hebben en dat we ze willen ontmoeten. We butsen de WAC in elkaar en ontvangen dan informatie van hun. In de avond schrijven we een brief naar Mister X die we geen meter meer vertrouwen omdat de WAC ook al gezegd heeft dat hun Mister X ook kennen. We zetten in de brief dat we willen weten of hij de WAC kent en dan vertellen wij waar de schat is (Weten we nog niet precies maar we bluffen)

’s Ochtends ontvangen we niks van Mister X! We gaan maar trainen omdat wij weten waar de schat is maar omdat we het niet vertrouwen moeten we goed voorbereid zijn. Na het trainen ontvangen we opeens de post! We krijgen een kaart met 4 X’en. We gaan opzoek naar die 4 X’en die samen nog een grotere kaart vormen. De kaart laat alleen niks zien. We gaan terug naar het Clubhuis waar we opeens post hebben. Een paars lampje van Mister X.

Ondertussen: Hebben Oe & Mor een brief naar Mister X gestuurd waarin ze waarschuwen aan Mister X dat wij de WAC hebben uitgeschakeld. Mister X ontvangt deze brief en weet dat wij nu onderweg zijn naar de schat! Hij wordt boos en gaat ons achtervolgen naar de schat! Bij de schat probeert hij ons in elkaar te butsen en dan winnen wij!

Zoals altijd! opruimen, zwemmen en de bonte avond!