ogen.gif
ga naar de pagina over wat spionnen doen ga naar de pagina over vermommingen ga naar de pagina over spullen die een spion gebruikt ga naar de pagina over geheimtaal ga naar de pagina over contact maken ga naar de begin pagina

LET OP:
VERTROUWELIJKE INFORMATIE!!
STRIKT GEHEIM!!
ALLEEN VOOR JOUW OGEN!!

Bekijk ook de welpensite:
ga naar de pmwelpen site
(c) 2001 PMWELPEN

hquast@hotmail.com
Contact maken

Bij het achtervolgen, speuren en sluipen is 1 ding ontzettend belangrijk: dat je altijd SUPERCOOL blijft. Je mag in die situaties absoluut niet gebillied overkomen want zo val je namelijk errug op. Zorg ervoor dat je altijd een goede vermomming bij de hand hebt: brillen petjes valse baarden/snorren en een kunstgebit. Hiermee kun je jezelf onherkenbaar vermommen.

Bij het achtervolgen zorg je ervoor dat je niet te dicht bij het object (het object is de dure spionnennaam voor degene die je achtervolgt) komt. Dat valt namelijk op. Verder moet je de gehele breedte van de straat gebruiken. In de spiegeling van de etalages kun je iemand ook ongemerkt volgen of doe net alsof je veter loszit. (doe dit niet als je laarzen aanhebt !!) Heb verder altijd een smoes of verhaal klaar als iemand wat aan je vraagt, dan heb jij je verhaaltje al klaar.

spion Nog een paar tips:
  • spreek als je meerdere spionnen bent goede signalen af: als er onraad is of je moet elkaar iets melden.
  • kijk altijd achterom of jij ook niet gevolgd wordt !!
  • kijk uit met het verkeer ( niemand heeft iets aan een overreden spion)
  • laat nooit winden tijdens het achtervolgen: dat trekt de aandacht.
  • je mag nooit maar dan ook nooit naar meisjes kijken als je achtervolgt, dit leidt af en dan breng je de missie in gevaar !!

X7